Η εταιρία μας


Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με την άριστη τεχνογνωσία των ανθρώπων μας στην πώληση αυτοκινήτων (καινούργιων και μεταχειρισμένων) καθώς επίσης και στη συντήρηση, την επισκευή και την ασφάλιση τους μας, καθιστά την κατάλληλη μονάδα που θα ανταποκριθεί σε κάθε προσδοκία σας.

Πρωταρχικό μας μέλημα η αμεσότητα και η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτης μας.

35 χρόνια χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης.


Η φιλοσοφίας μας


Η εταιρεία με διακριτικό τίτλο PELLA MOTORS ιδρύθηκε το 1985 στην πόλη των Γιαννιτσών. Αυτή τη στιγμή η μονάδα λειτουργεί ως επίσημος έμπορος και εξουσιοδοτημένος επισκευαστής της NISSAN, της FIAT και της SEAT καθώς επίσης και ως εμπόρια μεταχειρισμένων αυτοκινήτων με τον διακριτικό τίτλο ‘AUTO PLUS’. Ακόμη, λειτουργεί πρακτορείο γενικών ασφαλίσεων της εταιρείας “ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΙΝΕΤΤΑ”.

Η φιλοσοφία μας στηρίζεται στην αρχή πως ο ευχαριστημένος πελάτης αποτελεί για εμάς την καλύτερη ανταμοιβή αλλά και την καλύτερη διαφήμιση. Πρωταρχικό μας μέλημα, λοιπόν, η άμεση και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των αναγκών σας σε ανταγωνιστικές και συμφέρουσες τιμές.


Εγκαταστάσεις


Στις σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στεγασμένων 2.000τμ σε ένα συνολικό χώρο 7.000μ θα βρείτε ότι χρειάζεται το αυτοκίνητο σας.

Πιο συγκεκριμένα θα βρείτε:

  • Τμήμα Πωλήσεων καινούργιων & μεταχειρισμένων αυτοκινήτων
  • Φανοποιείο & Βαφείο
  • Τμήμα Ασφαλειών
  • Εξειδικευμένο συνεργείο
  • Τμήμα εταιρικών πωλήσεων, χρονομισθώσεων, Rent a car
  • Τμήμα υγραεριοκίνησης

pellaΗ εταιρία