Φανοβαφείο

Η εμπλοκή σε τροχαίο ατύχημα αποτελεί μια δυσάρεστη εμπειρία για τον οδηγό είτε φέρει ευθύνη είτε όχι. Το σημαντικότερο σε αυτή την περίπτωση είναι να γνωρίζουμε σε ποιον θα εμπιστευτούμε την αποκατάσταση της ζημίας ώστε να είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι άψογο!

 

Επίσης, στις περιπτώσεις που η ζημία στο αυτοκίνητο καλύπτεται από ασφαλιστική εταιρεία είναι αναγκαίο να ακολουθηθούν ορισμένες διαδικασίες προκειμένου να γίνει η αποζημίωση, γεγονός που σημαίνει ταλαιπωρία και χάσιμο χρόνου που ενδεχομένως δεν έχουμε.

 

Στην PELLAMOTORS έχουμε φροντίσει και τα δύο! Αφενός, διαθέτουμε την τεχνογνωσία και τον κατάλληλο εξοπλισμό για την άρτια επισκευή του αυτοκινήτου σας και αφετέρου αναλαμβάνουμε για εσάς όλη τη διαδικασία που χρειάζεται για την αποζημίωση από την εκάστοτε ασφαλιστική. Και επιπλέον, όλα αυτά παρέχοντας σας  αυτοκίνητο για να εξυπηρετηθείτε όσο διάστημα θα χρειαστεί!

 

Στο χώρο μας λειτουργεί σύγχρονο φανοβαφείο με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την αποκατάσταση από ένα μικρό χτύπημα μέχρι ένα σοβαρό τρακάρισμα.

pellaΦανοβαφείο